Contact

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht

Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

captcha

Adres

 

Laan van Waalhaven 213
2497 ZJ Den Haag

Ma. 07:00 t/m vr. 23:00
Za. & zo.: 08:00 t/m 17:00

+31(0)70 3897002

Klik hier voor de aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen.

Super
Fitness

Rhythmsports biedt veel meer dan een normale sportschool of sportclub in Den Haag. De club heeft drie etages met een unieke indeling wat een extra dimensie geeft aan elke training. Elke zone heeft zijn eigen specifieke trainingsmogelijkheden; Krachttraining, fitness, cardiofitness, freestyle, freeweight en een functional trainingen. Rhythmsports gaat alleen voor het allerbeste. Dat onderstreept de nieuwste cardio-apparatuur van Life Fitness, de SYNRGY360 en de krachtapparatuur van Hammer Strength.

Spelen, Werken & Sporten en
24 uur sporten

Nog even snel werken voor of na het sporten? Voor onze leden hebben we speciaal ingerichte werkplekken waar je rustig kunt werken of vergaderen.

Oppas nodig om te kunnen sporten? Wij hebben sport en leer  programma’s voor je kinderen! Voor slechts €2 kunnen je kinderen deelnemen aan verschillende leuke en sportieve activiteiten in onze Kids Playhouse en tijdens de Junior Fitness & Bootcamp.

24 uurs
Toegang

24 uurs toegang tot de vestiging in Den Haag Centrum. Heb je een druk schema en onregelmatige diensten? Met je premium lidmaatschap kun je trainen wanneer het jou het beste uitkomt: overdag, ’s avonds of zelfs ’s nachts! De club aan het Rijswijkseplein is doordeweeks 24 uur per dag open en toegankelijk voor alle premium leden.

logo

YPENBURG KRIJGT DE LEUKSTE SPORT- EN DANSSCHOOL
VAN DEN HAAG!

Open vanaf maandag 21 augustus 2017

Rhythmsports Ypenburg wordt een inspirerende club voor Krachttraining, fitness, groepslessen, yoga & Pilates, danslessen, programma’s voor kinderen en meer!

De club zal zich vestigen in een prachtig pand aan de Laan van Waalhaven (naast de Oriental) op loopafstand van het centrum van Den Haag Ypenburg.

Speciale aanbieding*

voor iedereen die zich inschrijft voor 20 augustus 2017;

-De eerste vier maanden GRATIS sporten;
Dat is dus gratis sporten tot 1 januari 2018

-Geen inschrijf geld van 25 EUR

Weet je niet of onze sportclub
wel bij je past?

Iedereen krijgt de eerste week de tijd om zich kosteloos uit te schrijven indien het je niet bevalt. Je zit dus niet vast aan een abonnement als de club niet bij je past!

* De acties is geldig i.c.m. een jaarabonnement van 30 Euro per maand. Prijs bij vooruitbetaling. Het is tevens mogelijk om het jaarbedrag in 12 termijnen te betalen via automatische incasso (* Bij termijn betaling per maand wordt een toeslag van € 1,- per maand berekend.)