Spinning

Spinning
Spinning

Spiergroepen:

Buikspieren, rugspieren, bilspieren, dijbenen

Categorieën:

,

Materiaal:

Spinning, meer dan fietsen
Spinning is een pittige en afwisselende training op een speciaal soort hometrainer, de spinner bike. Spinning betekent: snel ronddraaien, en dat is precies wat je doet! Je legt virtueel kilometers af, beklimt bergen, trekt sprintjes en dat allemaal zowel zittend, staand als gehurkt. Deze workout is goed voor een sterk hart, het vergroten van je longinhoud, een goede bloedsomloop en soepele, sterke spieren. Door de intensiteit en de interval technieken is Spinning ook nog eens een enorme vetverbrander. Echt iedereen kan meedoen met een spinning les. Doordat je zelf de weerstand en snelheid van je fiets kunt instellen, bepaal je zelf het niveau waarop je traint. Lekker opzwepende muziek helpt je om in het ritme van je pedalen te blijven en motiveert je om de eindstreep te halen. Pas wel op: Spinning is verslavend!

Fotogalerij

logo

YPENBURG KRIJGT DE LEUKSTE SPORT- EN DANSSCHOOL
VAN DEN HAAG!

Open vanaf maandag 21 augustus 2017

Rhythmsports Ypenburg wordt een inspirerende club voor Krachttraining, fitness, groepslessen, yoga & Pilates, danslessen, programma’s voor kinderen en meer!

De club zal zich vestigen in een prachtig pand aan de Laan van Waalhaven (naast de Oriental) op loopafstand van het centrum van Den Haag Ypenburg.

Speciale aanbieding*

voor iedereen die zich inschrijft voor 20 augustus 2017;

-De eerste vier maanden GRATIS sporten;
Dat is dus gratis sporten tot 1 januari 2018

-Geen inschrijf geld van 25 EUR

Weet je niet of onze sportclub
wel bij je past?

Iedereen krijgt de eerste week de tijd om zich kosteloos uit te schrijven indien het je niet bevalt. Je zit dus niet vast aan een abonnement als de club niet bij je past!

* De acties is geldig i.c.m. een jaarabonnement van 30 Euro per maand. Prijs bij vooruitbetaling. Het is tevens mogelijk om het jaarbedrag in 12 termijnen te betalen via automatische incasso (* Bij termijn betaling per maand wordt een toeslag van € 1,- per maand berekend.)