Indoor Cycling

Indoor Cycling
Indoor Cycling

Spiergroepen:

Buikspieren, rugspieren, bilspieren, dijbenen

Categorieën:

,

Materiaal:

De unieke Indoor Cycling ervaring van Rhythmsports Ypenburg

Indoor Cycling bij Rhythmsports Ypenburg is niet zomaar op een stationaire fiets een uur aan je conditie werken. Rhythmsports Ypenburg staat bekend om de unieke kwaliteit van de Indoor Cycling ervaring. De lessen worden gegeven door goed opgeleide indoor cycling instructeurs die met veel passie, energie en plezier de deelnemers meenemen naar de mooiste plekken op de wereld. Of dit nu Chili, Hawaï, Canada of Frankrijk is; via haarscherpe beelden worden deze beelden geprojecteerd op een scherm waardoor het lijkt alsof er daadwerkelijk in het desbetreffende land gefietst wordt.

ICG® Connect Systeem
Als eerste in de regio Zuid-Holland biedt Rhythmsports Ypenburg het unieke ICG® Connect Systeem aan. Als groep wordt samen naar een bepaald doel in de les toegewerkt. Dit wordt geprojecteerd op het scherm. Ook individueel kan de deelnemer zien hoeveel wattage er wordt gefietst, het aantal kilometers die afgelegd worden en de calorieën die worden verbrand tijdens de les.
Tot slot is er ook de mogelijkheid om een battle tegen elkaar te houden. De groep wordt in twee teams opgesplitst en het team die het hoogste wattage fietst wint de battle.

De IC7 Bike
Rhythmsports Ypenburg beschikt over de meest geavanceerde indoor bikes die er op dit moment zijn. Na een test te hebben gedaan, wordt de FTP (Functional Threshold Power) bepaald. Dit zorgt ervoor dat iedereen op zijn eigen niveau kan meefietsen.
De IC7 bike is voorzien van wattage meeting. Dit zorgt ervoor dat iedere deelnemer progressie boekt. Of dit nu conditioneel is, voor de vetverbranding of voor een specifiek doel waarvoor getraind wordt. Er wordt gecoacht d.m.v. het Coach By Color systeem. De instructeur geeft precies aan in welke kleur gefietst moet worden. Ieder van de 5 kleuren heeft zijn eigen intensiteit zone. Op deze manier is het ook mogelijk om verschillende trainingsniveaus lessen te volgen. De deelnemer ervaart na afloop daadwerkelijk een training gedaan te hebben. De les vliegt voorbij omdat er gericht gesport wordt.
Uniek

Rhythmsports Ypenburg is dé Indoor Cycling specialist van Zuid-Holland. Wil je zelf ervaren hoe uniek onze Indoor Cycling lessen zijn? Vraag dan een gratis proefles aan via de website of telefonisch via 070 322 0168 en doe mee!

Fotogalerij

logo

GRATIS SPORTEN TOT APRIL!

Met deze feestmaand actie sport je tot April 2020 helemaal GRATIS! Doe je hem cadeau of hou je hem lekker voor jezelf?

Voorwaarden: – Nog nooit eerder lid geweest van Rhythmsports – I.c.m. een Premium Jaarabonnement (ingang 1-4-2020) – Geen inschrijfkosten bij vooruitbetaling!

SCHRIJF JE IN!