Cardio & Power

Cardio & Power
Cardio & Power

Een hardcore workout met P.A.C. bij Rhythmsports

Spiergroepen:

benen, borst, rug, triceps, biceps, schouders en buik

Categorieën:

,

Materiaal:

De nieuwste workout van Rhythmsports! Bij P.A.C. (Power Abs Cardio) krijg je een intensieve training waarbij jij het uiterste van jezelf vraagt. In één uur je hele lichaam trainen op kracht en conditie? Bij P.A.C. pak je met dynamische oefeningen alle spieren aan. Er wordt zelfs extra aandacht gegeven aan de buikspieren! De krachtige muziek sleept je door de training heen. Geen aerobicspasjes, geen eindeloze herhalingen. Dus mannen, ideale work-out voor jullie! Vrouwen willen we niet afschrikken, ook jullie zijn van harte welkom! Als je hard wil werken én resultaten boeken? Dan volg je P.A.C. Bij P.A.C. verbrand je tussen de 500 en 1000 calorieën. Wie wil dat nou niet? Dit is duidelijk dé training waarmee je jouw voornemens waarmaakt. Wees als PacMan! Baan een weg door het doolhof en kom op een hoger niveau!

Fotogalerij

logo

YPENBURG KRIJGT DE LEUKSTE SPORT- EN DANSSCHOOL
VAN DEN HAAG!

Open vanaf maandag 21 augustus 2017

Rhythmsports Ypenburg wordt een inspirerende club voor Krachttraining, fitness, groepslessen, yoga & Pilates, danslessen, programma’s voor kinderen en meer!

De club zal zich vestigen in een prachtig pand aan de Laan van Waalhaven (naast de Oriental) op loopafstand van het centrum van Den Haag Ypenburg.

Speciale aanbieding*

voor iedereen die zich inschrijft voor 20 augustus 2017;

-De eerste vier maanden GRATIS sporten;
Dat is dus gratis sporten tot 1 januari 2018

-Geen inschrijf geld van 25 EUR

Weet je niet of onze sportclub
wel bij je past?

Iedereen krijgt de eerste week de tijd om zich kosteloos uit te schrijven indien het je niet bevalt. Je zit dus niet vast aan een abonnement als de club niet bij je past!

* De acties is geldig i.c.m. een jaarabonnement van 30 Euro per maand. Prijs bij vooruitbetaling. Het is tevens mogelijk om het jaarbedrag in 12 termijnen te betalen via automatische incasso (* Bij termijn betaling per maand wordt een toeslag van € 1,- per maand berekend.)