Pilates

Pilates
Pilates

Spiergroepen:

buikspieren, rugspieren, bilspieren, dijbenen

Categorieën:

,

Materiaal:

De Pilates Methode is een oefenmethode voor lichaam en geest waarin je werkt aan kracht, souplesse en controle. Buikspieren, rugspieren, bilspieren en de binnenkant van de dijbenen vormen de ‘Powerhouse’. Vanuit dit centrum van kracht worden alle oefeningen opgebouwd. Het resultaat: een krachtig, soepel lichaam en gestroomlijnde spieren, een goede houding en een groter bewustzijn van je lichaam. De Pilates methode gaat uit van een grote concentratie tijdens de oefeningen. Het streven is om de oefeningen zo gecontroleerd en precies mogelijk te doen. Alle oefeningen worden op een vloeiende manier aaneengeschakeld om de energie vrij en moeiteloos door het lichaam te laten stromen. In de oefeningen bestaat ook aandacht voor de ademhaling om de longcapaciteit te vergroten. Pilates is toegankelijk voor iedereen die bewust met zijn lichaam wil omgaan, zijn spieren in balans wil brengen, zijn houding wil verbeteren en zichzelf fitter wil gaan voelen. Het is een ideale methode om je lichaam te trainen en te versoepelen, maar ook om in te zetten bij revalidatie of als je om gezondheidsredenen reguliere trainingen niet aankunt. Bouw aan jouw Powerhouse bij Rhythmsports!

Fotogalerij

logo

YPENBURG KRIJGT DE LEUKSTE SPORT- EN DANSSCHOOL
VAN DEN HAAG!

Open vanaf maandag 21 augustus 2017

Rhythmsports Ypenburg wordt een inspirerende club voor Krachttraining, fitness, groepslessen, yoga & Pilates, danslessen, programma’s voor kinderen en meer!

De club zal zich vestigen in een prachtig pand aan de Laan van Waalhaven (naast de Oriental) op loopafstand van het centrum van Den Haag Ypenburg.

Speciale aanbieding*

voor iedereen die zich inschrijft voor 20 augustus 2017;

-De eerste vier maanden GRATIS sporten;
Dat is dus gratis sporten tot 1 januari 2018

-Geen inschrijf geld van 25 EUR

Weet je niet of onze sportclub
wel bij je past?

Iedereen krijgt de eerste week de tijd om zich kosteloos uit te schrijven indien het je niet bevalt. Je zit dus niet vast aan een abonnement als de club niet bij je past!

* De acties is geldig i.c.m. een jaarabonnement van 30 Euro per maand. Prijs bij vooruitbetaling. Het is tevens mogelijk om het jaarbedrag in 12 termijnen te betalen via automatische incasso (* Bij termijn betaling per maand wordt een toeslag van € 1,- per maand berekend.)