Piloxing

Piloxing
Piloxing

Spiergroepen:

benen, borst, rug, triceps, biceps, schouders en buik

Categorieën:

,

Materiaal:

PILates, bOXing en dancING bij Rhythmsports!
Piloxing is de nieuwste trend op fitness gebied: het combineert de kracht van zowel Pilates als Boxing met het plezier van Dancing. Met pilates voer je oefeningen uit waarmee je je leningheid en balans traint. Door boxing toe te voegen bouw je in dezelfde workout ook aan je conditie. De training is opgedeeld in sessies; pilates, boxen en dans. Een sessie bestaat uit veel bewegingen en herhalingen.

De bewegingen gaan op de maat van de muziek en variëren van langzaam of snel en met of zonder gewicht. Daarnaast wordt er ook afgewisseld met grondoefeningen voor bijvoorbeeld de buikspieren, been/bilspieren en bovenlichaam. Viveca Jensen is de bedenker van Piloxing. Zij gaf al jaren pilates maar wilde meer en bedacht dit concept.
 Het geeft verbluffende resultaten en het is ook nog eens leuk! Piloxing is dé non stop intervaltraining met staande Pilates, boxing en dans!

Fotogalerij

logo

YPENBURG KRIJGT DE LEUKSTE SPORT- EN DANSSCHOOL
VAN DEN HAAG!

Open vanaf maandag 21 augustus 2017

Rhythmsports Ypenburg wordt een inspirerende club voor Krachttraining, fitness, groepslessen, yoga & Pilates, danslessen, programma’s voor kinderen en meer!

De club zal zich vestigen in een prachtig pand aan de Laan van Waalhaven (naast de Oriental) op loopafstand van het centrum van Den Haag Ypenburg.

Speciale aanbieding*

voor iedereen die zich inschrijft voor 20 augustus 2017;

-De eerste vier maanden GRATIS sporten;
Dat is dus gratis sporten tot 1 januari 2018

-Geen inschrijf geld van 25 EUR

Weet je niet of onze sportclub
wel bij je past?

Iedereen krijgt de eerste week de tijd om zich kosteloos uit te schrijven indien het je niet bevalt. Je zit dus niet vast aan een abonnement als de club niet bij je past!

* De acties is geldig i.c.m. een jaarabonnement van 30 Euro per maand. Prijs bij vooruitbetaling. Het is tevens mogelijk om het jaarbedrag in 12 termijnen te betalen via automatische incasso (* Bij termijn betaling per maand wordt een toeslag van € 1,- per maand berekend.)