Yoga (Ashtanga)

Yoga (Ashtanga)
Yoga (Ashtanga)

Spiergroepen:

benen, borst, rug, triceps, biceps, schouders en buik

Categorieën:

,

Materiaal:

Geef je lichaam en geest kracht met PowerYoga bij Rhythmsports!
Yoga kent veel varianten. Bij Rhythmsports kun je de sportieve versie beoefenen: PowerYoga. Dit is een krachtige en dynamische vorm van yoga, waarbij je een vloeiende serie bewegingen achter elkaar uitvoert. Dit geeft een optimale impact op lichaam en geest. Je traint je lichaam, omdat het je sterker, gespierder en leniger maakt en je conditie verbetert. Je daagt je geest uit, omdat de intensieve oefeningen concentratie vergen. Door deze focus keer je in jezelf, maakt je je geest leeg en (her)ontdekt en versterk je je mentale veerkracht. Naast een gunstig effect op je uithoudingsvermogen en spierkracht en op je geestelijke conditie en kracht, heeft PowerYoga bovendien een positieve uitwerking op je algehele gezondheid. Het stimuleert de bloedsomloop en het hart en brengt door de ademhalingstechnieken het zenuwstelsel tot rust. Verder helpt PowerYoga je spijsvertering en het afvoersysteem, en kan het helpen het hormonale stelsel te verbeteren. PowerYoga maakt je lichaam en geest fitter en krachtiger en brengt meer energie en tegelijk rust in je leven. Fysiek en mentaal sterk, soepel en in balans? Doe PowerYoga bij Rhythmsports!

Fotogalerij

logo

YPENBURG KRIJGT DE LEUKSTE SPORT- EN DANSSCHOOL
VAN DEN HAAG!

Open vanaf maandag 21 augustus 2017

Rhythmsports Ypenburg wordt een inspirerende club voor Krachttraining, fitness, groepslessen, yoga & Pilates, danslessen, programma’s voor kinderen en meer!

De club zal zich vestigen in een prachtig pand aan de Laan van Waalhaven (naast de Oriental) op loopafstand van het centrum van Den Haag Ypenburg.

Speciale aanbieding*

voor iedereen die zich inschrijft voor 20 augustus 2017;

-De eerste vier maanden GRATIS sporten;
Dat is dus gratis sporten tot 1 januari 2018

-Geen inschrijf geld van 25 EUR

Weet je niet of onze sportclub
wel bij je past?

Iedereen krijgt de eerste week de tijd om zich kosteloos uit te schrijven indien het je niet bevalt. Je zit dus niet vast aan een abonnement als de club niet bij je past!

* De acties is geldig i.c.m. een jaarabonnement van 30 Euro per maand. Prijs bij vooruitbetaling. Het is tevens mogelijk om het jaarbedrag in 12 termijnen te betalen via automatische incasso (* Bij termijn betaling per maand wordt een toeslag van € 1,- per maand berekend.)