Zumba

Zumba
Zumba

Spiergroepen:

Buikspieren, rugspieren, bilspieren, dijbenen

Categorieën:

,

Materiaal:

Ditch the Workout, Join the Party!
Zumba Party bij Rhythmsports. Zumba, je hebt er vast wel eens van gehoord. Zumba is een groepsles op heerlijke latin en andere aanstekelijke dansmuziek. Denk aan merengue, salsa, cumbia, samba, reggaeton, Bollywood, Arabic en bellydance. De basispassen uit deze dansen worden gecombineerd in een energieke en vrolijke workout. Rhythmsports was een van de eerste die in Nederland Zumbalessen aanbood. Sindsdien hebben we een compleet eigen stijl ontwikkeld. We onderscheiden ons door de grote variatie in muziek en de originele, superdynamische en toch eenvoudig te volgen choreografiëen. De opzwepende ritmes nemen je mee in een workout die voelt als een feestje. Zonder het te merken verbrand je veel caloriëen en breng je je lichaam mooi in vorm! Bijna elke dag zijn er Zumbalessen bij Rhythmsports. Je kan dus net zo vaak bij ons terecht voor een pittige workout vol fun.

Fotogalerij

logo

YPENBURG KRIJGT DE LEUKSTE SPORT- EN DANSSCHOOL
VAN DEN HAAG!

Open vanaf maandag 21 augustus 2017

Rhythmsports Ypenburg wordt een inspirerende club voor Krachttraining, fitness, groepslessen, yoga & Pilates, danslessen, programma’s voor kinderen en meer!

De club zal zich vestigen in een prachtig pand aan de Laan van Waalhaven (naast de Oriental) op loopafstand van het centrum van Den Haag Ypenburg.

Speciale aanbieding*

voor iedereen die zich inschrijft voor 20 augustus 2017;

-De eerste vier maanden GRATIS sporten;
Dat is dus gratis sporten tot 1 januari 2018

-Geen inschrijf geld van 25 EUR

Weet je niet of onze sportclub
wel bij je past?

Iedereen krijgt de eerste week de tijd om zich kosteloos uit te schrijven indien het je niet bevalt. Je zit dus niet vast aan een abonnement als de club niet bij je past!

* De acties is geldig i.c.m. een jaarabonnement van 30 Euro per maand. Prijs bij vooruitbetaling. Het is tevens mogelijk om het jaarbedrag in 12 termijnen te betalen via automatische incasso (* Bij termijn betaling per maand wordt een toeslag van € 1,- per maand berekend.)