Kwaliteit en service staan bij Rhythmsports hoog in het vaandel.

 

Rhythmsports gaat alleen voor het allerbeste. Dat onderstreept de nieuwste cardio-apparatuur van Life Fitness, de SYNRGY360 en de krachtapparatuur van Life Fitness en Hammer Strength.

“Bij de beste club van Den Haag hoort ook premium apparatuur”.

Rhythmsports werkt met het premium fitnessmerk Life Fitness

Life Fitness hoort bij de wereldwijd gerenommeerde leveranciers van conditie- en krachttrainingsapparaten op het gebied van fitness, preventie en gezondheid. Bijna geen andere leverancier geniet bij gebruikers een dusdanig vertrouwen. Talrijke professionele teams uit de hoogste rangen van populaire sporten zoals American football, basketball, ijshockey of baseball gebruiken de prestatiegerichte sportapparaten van Life Fitness voor de training van de sporters – een bewijs van integriteit van Life Fitness en tegelijkertijd een verplichting van hoogste kwaliteit.

Rhythmsports Ypenburg heeft de allernieuwste Life Fitness apparatuur! Life Fitness traint nu al meer dan 25 jaar topsporters. Niet alleen topsporters, maar ook juist degenen met de focus en vastberadenheid om als een topsporter te trainen. Het vergt robuuste krachttrainingstoestellen om topsporters weerstand te bieden en te helpen hun doelen te bereiken. De apparaten van Life Fitness bewegen op de manier waarop het lichaam hoor te bewegen en beloont hard werk met resultaten. Resultaten waar topsporters over de hele wereld al bijna dertig jaar op vertrouwen.

Rhythmsports Ypenburg is verdeeld in verschillende trainingszones.

Zo zijn er meerdere Small Group Training zones in de fitnessruimte met progressie in HIIT- en functioneel trainen, waarbij de SYNRGY centraal staat. Op de hyper moderne cardiotoestellen heb je een mooi uitzicht naar buiten.

Cardiolijn

De nieuwste cardiolijn is uitgerust met alle denkbare entertainment features zoals internet, tv en en virtuele trainingen.

logo

YPENBURG KRIJGT DE LEUKSTE SPORT- EN DANSSCHOOL
VAN DEN HAAG!

Open vanaf maandag 21 augustus 2017

Rhythmsports Ypenburg wordt een inspirerende club voor Krachttraining, fitness, groepslessen, yoga & Pilates, danslessen, programma’s voor kinderen en meer!

De club zal zich vestigen in een prachtig pand aan de Laan van Waalhaven (naast de Oriental) op loopafstand van het centrum van Den Haag Ypenburg.

Speciale aanbieding*

voor iedereen die zich inschrijft voor 20 augustus 2017;

-De eerste vier maanden GRATIS sporten;
Dat is dus gratis sporten tot 1 januari 2018

-Geen inschrijf geld van 25 EUR

Weet je niet of onze sportclub
wel bij je past?

Iedereen krijgt de eerste week de tijd om zich kosteloos uit te schrijven indien het je niet bevalt. Je zit dus niet vast aan een abonnement als de club niet bij je past!

* De acties is geldig i.c.m. een jaarabonnement van 30 Euro per maand. Prijs bij vooruitbetaling. Het is tevens mogelijk om het jaarbedrag in 12 termijnen te betalen via automatische incasso (* Bij termijn betaling per maand wordt een toeslag van € 1,- per maand berekend.)