Kwaliteit en service staan bij Rhythmsports hoog in het vaandel.

 

Rhythmsports gaat alleen voor het allerbeste. Dat onderstreept de nieuwste cardio-apparatuur van Life Fitness, de SYNRGY360 en de krachtapparatuur van Life Fitness en Hammer Strength.

“Bij de beste club van Den Haag hoort ook premium apparatuur”.

Rhythmsports werkt met het premium fitnessmerk Life Fitness

Life Fitness hoort bij de wereldwijd gerenommeerde leveranciers van conditie- en krachttrainingsapparaten op het gebied van fitness, preventie en gezondheid. Bijna geen andere leverancier geniet bij gebruikers een dusdanig vertrouwen. Talrijke professionele teams uit de hoogste rangen van populaire sporten zoals American football, basketball, ijshockey of baseball gebruiken de prestatiegerichte sportapparaten van Life Fitness voor de training van de sporters – een bewijs van integriteit van Life Fitness en tegelijkertijd een verplichting van hoogste kwaliteit.

Rhythmsports Ypenburg heeft de allernieuwste Life Fitness apparatuur! Life Fitness traint nu al meer dan 25 jaar topsporters. Niet alleen topsporters, maar ook juist degenen met de focus en vastberadenheid om als een topsporter te trainen. Het vergt robuuste krachttrainingstoestellen om topsporters weerstand te bieden en te helpen hun doelen te bereiken. De apparaten van Life Fitness bewegen op de manier waarop het lichaam hoor te bewegen en beloont hard werk met resultaten. Resultaten waar topsporters over de hele wereld al bijna dertig jaar op vertrouwen.

Rhythmsports Ypenburg is verdeeld in verschillende trainingszones.

Zo zijn er meerdere Small Group Training zones in de fitnessruimte met progressie in HIIT- en functioneel trainen, waarbij de SYNRGY centraal staat. Op de hyper moderne cardiotoestellen heb je een mooi uitzicht naar buiten.

Cardiolijn

De nieuwste cardiolijn is uitgerust met alle denkbare entertainment features zoals internet, tv en en virtuele trainingen.

logo

GRATIS SPORTEN TOT APRIL!

Met deze feestmaand actie sport je tot April 2020 helemaal GRATIS! Doe je hem cadeau of hou je hem lekker voor jezelf?

Voorwaarden: – Nog nooit eerder lid geweest van Rhythmsports – I.c.m. een Premium Jaarabonnement (ingang 1-4-2020) – Geen inschrijfkosten bij vooruitbetaling!

SCHRIJF JE IN!