Piloxing

Piloxing
Piloxing

Spiergroepen:

benen, borst, rug, triceps, biceps, schouders en buik

Categorieën:

,

Materiaal:

PILates, bOXing en dancING bij Rhythmsports!
Piloxing is de nieuwste trend op fitness gebied: het combineert de kracht van zowel Pilates als Boxing met het plezier van Dancing. Met pilates voer je oefeningen uit waarmee je je leningheid en balans traint. Door boxing toe te voegen bouw je in dezelfde workout ook aan je conditie. De training is opgedeeld in sessies; pilates, boxen en dans. Een sessie bestaat uit veel bewegingen en herhalingen.

De bewegingen gaan op de maat van de muziek en variëren van langzaam of snel en met of zonder gewicht. Daarnaast wordt er ook afgewisseld met grondoefeningen voor bijvoorbeeld de buikspieren, been/bilspieren en bovenlichaam. Viveca Jensen is de bedenker van Piloxing. Zij gaf al jaren pilates maar wilde meer en bedacht dit concept.
 Het geeft verbluffende resultaten en het is ook nog eens leuk! Piloxing is dé non stop intervaltraining met staande Pilates, boxing en dans!

Fotogalerij

logo

GRATIS SPORTEN TOT APRIL!

Met deze feestmaand actie sport je tot April 2020 helemaal GRATIS! Doe je hem cadeau of hou je hem lekker voor jezelf?

Voorwaarden: – Nog nooit eerder lid geweest van Rhythmsports – I.c.m. een Premium Jaarabonnement (ingang 1-4-2020) – Geen inschrijfkosten bij vooruitbetaling!

SCHRIJF JE IN!