RS3X

RS3X
RS3X

Spiergroepen:

Categorieën:

Materiaal:

Wil je minimaal 800kCal verbranden binnen een uur? Dan is RS3X de les voor jou!

RS3X is een efficiënte trainingsmethode die naast de conditie van je hele lichaam verbetert en je figuur stroomlijnt, gericht is op spierversteviging en afslanken met behoud van spiermassa.
Naast je eigen lichaam wordt er gebruik gemaakt van stangen, gewichten en de kickback, dit is een verplaatsbare boks zak op een verzwaarde voet.
De afwisseling van oefeningen, de enthousiaste professionele instructeurs en de ondersteunende beats laten een uur  voorbij vliegen waarbij je tussen de 800-900kCal verbrandt. Door de lekkere, bekende muziek, denk hierbij aan Salsa, Merengue, Urban, Reggaeton, en de eindeloze variatie in de lessen is het een up-to-date en aantrekkelijke, maar toch uitdagende training.
Begeleid door de beste professionele instructeurs op het gebied van freestyle lessen, leiden we je door de oefeningen heen, waardoor je het beste uit jezelf haalt. Denk hierbij aan alle toplessen zoals Rhythmboxing, Power Pump, Zumba, Fat Attack, BBB en PAC allemaal in 1 les gecombineerd speciaal voor jou.

Fotogalerij

logo

GRATIS SPORTEN TOT APRIL!

Met deze feestmaand actie sport je tot April 2020 helemaal GRATIS! Doe je hem cadeau of hou je hem lekker voor jezelf?

Voorwaarden: – Nog nooit eerder lid geweest van Rhythmsports – I.c.m. een Premium Jaarabonnement (ingang 1-4-2020) – Geen inschrijfkosten bij vooruitbetaling!

SCHRIJF JE IN!