Shape

Shape
Shape

Spiergroepen:

buikspieren, rugspieren, bilspieren, dijbenen

Categorieën:

,

Materiaal:

RhythmShape is een training die bestaat uit een combinatie van aerobics en spierversterkende oefeningen met het accent op buik, billen en benen. Het is een efficiënte trainingsmethode die de conditie van je hele lichaam verbetert en je figuur stroomlijnt.

De les bestaat uit een warming up, een wat meer up tempo aerobics deel gevolgd door een serie dynamische en statische spieroefeningen en een cooling down als afsluiting. Natuurlijk wordt de les gegeven op stimulerende en opzwepende muziek.

RhythmShape is geschikt voor zowel beginnende als doorgewinterde sporters. RhythmShape is net als BBB een “klassieke” workout die door zijn kwaliteit al jaren gebruikt wordt. Door de lekkere, bekende muziek en de eindeloze variatie in de lessen is het een up- to- date en aantrekkelijke, maar toch uitdagende training. Sport jezelf in shape met RhythmShape bij Rhythmsports!

Fotogalerij

logo

GRATIS SPORTEN TOT APRIL!

Met deze feestmaand actie sport je tot April 2020 helemaal GRATIS! Doe je hem cadeau of hou je hem lekker voor jezelf?

Voorwaarden: – Nog nooit eerder lid geweest van Rhythmsports – I.c.m. een Premium Jaarabonnement (ingang 1-4-2020) – Geen inschrijfkosten bij vooruitbetaling!

SCHRIJF JE IN!